Takaisin ajankohtaista sivulle
Uutinen 9.9.2022

VISUS-webinaarisarja

VISUS eli visuaalinen sähköinen määräluettelo linkittää määräluettelon rivit laskenta-asiakirjoihin. VISUS-ohjelma tekee määristä helpommin ymmärrettäviä, avoimempia ja antaa määräluettelolle useita lisäkäyttömahdollisuuksia kustannuslaskennan sekä urakkatarjouksen luomisen lisäksi.

VISUS-webinaarisarja on maksuton ja esittelee VISUS-ohjelman käyttöä kolmessa 30 minuutin jaksossa.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa kertoo VISUS-ohjelmasta yleisesti, toinen osa VISUS-ohjelman käytön perusteista ja kolmas antaa syventäviä vinkkejä sekä käytännön esimerkkejä myös heille, joille VISUS-ohjelma on jo tuttu.

Webinaarin vetäjänä toimii Jere Kuivalainen, joka on Areiten Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkö.

OSA 1: torstai 22.9.2022 klo 13.30
VISUS-ohjelma ja Areite yleisesti

Webinaarisarjan ensimmäinen osa on suunnattu erityisesti heille, joille VISUS on uusi tuttavuus tai ovat ehkä kuulleet tuotteesta, mutta eivät ole koskaan käyttäneet. Esittelemme lyhyesti myös Areiten yrityksenä.

OSA 2: torstai 29.9.2022 klo 13.30
VISUS-ohjelman käyttö

Toisessa osassa käsitellään VISUS-ohjelman käyttöä pääpiirteittäin. Tämä jakso tarjoaa lisää tietoa ensimmäiseen osaan osallistuneille ja niille, jotka ovat jo hieman tutustuneet ohjelman käyttöön.

OSA 3: torstai 6.10.2022 klo 13.30
VISUS-ohjelman käytännön esimerkkejä ja ohjelman ominaisuudet käyttäjäkohtaisesti

Kolmannessa osassa paneudutaan syvemmin VISUS-ohjelman käyttötapoihin ja hyödyntämiseen käytännön esimerkein, kuten myös ohjelman ominaisuuksien muokkaamista käyttäjän omien tarpeiden mukaan.

Webinaarisarja tallennetaan ja tallenteet löytyvät webinaarisarjan viimeisen osan jälkeen sivuiltamme areite.fi/ajankohtaista

Lisätietoja

Jere Kuivalainen
Aluepäällikkö Itä- ja Pohjois-Suomi
050 467 0910
jere.kuivalainen@areite.fi

Kaipaatko arviota määrälaskennasta tai määräluetteloa tietystä kohteesta?