Luotettava määräluettelo, laadukkaan rakentamisen perusta

Määrälaskenta-alan markkinajohtajana tuotamme määrätietoa kattavasti ja tarkasti – tinkimättömällä ammattitaidolla. Meillä on kokemusta määrälaskennasta kaikenkokoiseen rakentamiseen ja erilaisiin urakkamuotoihin.

Kohde LaskentakohteetTyyppiBruttoala m2Tilavuus m3Tarjous pvmValmistuu

Tehokkaan ja nopean palvelun takeena ovat kehittämämme määrälaskentaprosessi ja alan edistyksellisimmät työkalut.

Meillä on määrälaskentakokemusta kolmelta vuosikymmeneltä ja yli 10 000 määräluettelosta. Teemme työtämme jatkuvasti kaiken kokoisille rakennusliikkeille. Laskemiemme kohteiden ja urakoiden kirjo on laaja: monimutkaisista erikoiskohteista kerrostaloihin. Tarkka ja asiantunteva määrälaskenta sujuvoittaa työtä rakentamisen suunnitteluvaiheesta viimeistelyyn. Hyvin palveleva määräluettelo säästää aikaa ja resursseja.

Määrälaskennassa tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää

Tarkkuus näkyy toimittamissamme määräluetteloissa, joiden varassa rakennusprojekteja on viety tarjousvaiheen kautta valmiisiin kohteisiin. Määräluettelot perustuvat ainutlaatuiseen prosessiimme, jonka ovat luoneet rautaiset ammattilaisemme.

35 707 195 35 707 195
laskettua neliömetriä yhteensä

Määrälaskennan moniosaajat tuottavat luotettavaa määrätietoa vuosien kokemuksella.

Edelläkävijyys on osaamisen ja kokemuksen summa. Määrälaskijoillamme on näköalapaikka rakennusalan kehittymiseen. Tämä auttaa meitä parantamaan ja kehittämään määrälaskentaa. Kymmenien vuosien kokemus alasta näkyy laatuna ja luotettavuutena sekä kyvyssämme ennakoida asiakkaidemme tarpeita tulevaisuudessa.

10 000+ 10 000+
Laskettua kohdetta

Monien laskemiemme kohteiden rakentamista vielä suunnitellaan. Voimme kuitenkin esitellä useita kohteita, jotka ovat syntyneet yli 10 000 määräluettelon avulla.

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?