Luotettava laskenta, laadukkaan rakentamisen perusta

Suomen suurimpana rakennusalan laskentatoimistona tuotamme määrälaskentaa ja kustannuslaskentaa kattavasti ja tarkasti – tinkimättömällä ammattitaidolla. Meillä on kokemusta laskennasta kaikenkokoiseen rakentamiseen ja erilaisiin urakkamuotoihin.

Kohde LaskentakohteetTyyppiBruttoala m2Tilavuus m3Tarjous pvmValmistuu

Tehokkaan ja nopean palvelun takeena on osaava organisaatio ja vuosikymmenten kokemus.

Edelläkävijyys on osaamisen ja kokemuksen summa. Laskijoillemme on näköalapaikka rakennusalan kehittymiseen. Tämä auttaa meitä parantamaan ja kehittämään laskentaa. Kymmenien vuosien kokemus alasta näkyy laatuna ja luotettavuutena sekä kyvyssämme ennakoida asiakkaiden tarpeita tulevaisuudessa.

Rakennusalan laskennassa tarkkuus on ensiarvoisen tärkeää

Tarkkuus näkyy toimittamissamme määräluetteloissa ja kustannuslaskelmissa. Laadukkaat määräluettelot syntyvät vuosikymmenten aikana hiotun prosessin ansiosta. Kustannuslaskentapalvelua meillä kehittää joukko kokeneita ammattilaisia.

35 707 195 35 707 195
laskettua neliömetriä yhteensä

Laskennan moniosaajat tuottavat luotettavaa määrä- ja kustannustietoa vuosien kokemuksella.

Edelläkävijyys on osaamisen ja kokemuksen summa. Laskijoillamme on näköalapaikka rakennusalan kehittymiseen. Tämä auttaa meitä parantamaan ja kehittämään laskentaa. Kymmenien vuosien kokemus alasta näkyy laatuna ja luotettavuutena sekä kyvyssämme ennakoida asiakkaidemme tarpeita tulevaisuudessa.

10 000+ 10 000+
Laskettua kohdetta

Monien laskemiemme kohteiden rakentamista vielä suunnitellaan. Voimme kuitenkin esitellä useita kohteita, jotka ovat syntyneet yli 10 000 määräluettelon avulla.

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?