Takaisin ajankohtaista sivulle
Uutinen 21.6.2022

Areiten uusi yritysilme

Kuukausia kestänyt projekti on valmis ja uudet verkkosivumme, kuten myös uudistunut yritysilme ovat vihdoin ja viime julki. Tätä työtä on tehty pitkään ja hartaasti, jotta lopputulos vastaisi juuri sitä miltä sen kuuluukin näyttää. Matkan varrella on ratkottu niin teknisiä ongelmia kuin luotu kokonaan uusia tapoja toimia. Uudistus on alku Areiten uudelle suunnalle viestiä.

Kolmas ilme toden sanoo

Uutta ilmettä pohtiessamme kävimme läpi yrityksen vanhoja logoja, joita on itseasiassa vain kaksi. Näihin logoihin liittyy tarina jos toinenkin, mutta niihin tarinoihin voimme palata ehkä joskus myöhemmin. Nyt luomme uutta tarinaa uuden ilmeen myötä.  

Keltainen ja musta on perinteisesti yhdistetty rakennusalaan. Kyseinen väripari oli Areiten ensimmäisessä ilmeessä yrityksen toimiessa nimellä Insinööritoimisto Rakennusmäärät Oy ja nyt olemme tuoneet värit takaisin, 2020-luvun tyyliin. Jokaista käytettyä logoa ja ilmettä on yhdistänyt tarkkuus, täsmällisyys ja yksityiskohtaisuus, jotka kuvaavat toimintaamme muutenkin. Uutta ilmettä luodessamme pidimme nämä mielessä ottaen katseen kohti tulevaisuutta, menneisyyttä unohtamatta. 

Yhteistyöllä 

Koko uudistusprosessi on toteutettu ennen kaikkea yhteistyöllä. Markkinoinnin moniosaaja Kaarle & Kumppanit avustuksella kokosimme tiimin, joka tuntui ensi hetkestä alkaen löytäneen yhteisen sävelen ja tavoitteen. Sivuston ja ilme uudistuksen toteutti GoodMan (www.gdmn.fi) ja tekstejä kirjoitti Jonathan Manderin. Meistä jokainen toi suunnittelupöytää oman tietonsa ja taitonsa, tinkimättömän ammattitaidon ja -ylpeyden. Yhdessä työstimme ilmettä ja sivustoa siihen suuntaan, että niin Areitelaiset kuin tekijät voivat seisoa työn takana. Mielestäni onnistuimme siinä loistavasti. 

Vierivä kivi ei sammaloidu 

Tällä ajatuksella lähdimme tekemään muutosta. Jatkuva kehitys kuvastaa Areiten arkipäivää, sen haluamme näkyvän myös ulospäin. Emme ole pysähtyneet, vaan kehitämme toimintaamme voidaksemme palvella paremmin. Sivustouudistusta lähdimme työstämään ajatuksella – kuinka voimme palvella paremmin? Laskennassa olevat kohteet ovat tietenkin tärkein osa sivustolla, mutta halusimme tuoda laajasti esiin jo laskettuja kohteita. Referenssikohteiden kohdalle meinasi iskeä runsauden pula – mitkä kohteet nostamme esille, kun laskettuja kohteita löytyy tuhansia ja tuhansia, laidasta laitaan eri variaatioin. 

Lähes 500 työvuotta määrälaskentakokemusta 

Henkilökunnalla on yhteensä lähes 500 työvuotta kokemusta määrälaskennasta. OIemme laskeneet yli 10 000 määrälaskentakohdetta, joiden joukossa on melkeinpä kokonaisia asuinalueita, merkittäviä yhteiskunnallisia kohteista ja ihmisten arkipäivään vahvasti liittyviä kohteita, laskentakohteita kaikista koko luokista ja urakkamuodoista. Vuonna 2021 laskimme määrät 6000 kotiin.  

Entä sitten tulevaisuus? 

Haluamme tulevaisuudessakin olla määrälaskenta-alan suunnannäyttäjä, uudistaja ja edelläkävijä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ensimmäisestä kohtaamisesta toivottavasti vuosia kestävään asiakassuhteeseen. Me tarjoamme asiakkaillemme kokemuksen, näkemyksen ja määrätiedon. 

Tarkka, täsmällinen ja rohkea, sitä me olemme.

Tytti Käyhty-Nybo

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?