Takaisin ajankohtaista sivulle
Uutinen 1.11.2023

Areite Oy on ostanut tamperelaisen Insinööritoimisto Lara Oy:n määrälaskentatoiminnan

Liiketoimintakaupan tavoitteena on palvella asiakkaita entistä paremmin ja vahvistaa asemaa erityisesti Pirkanmaan kasvavilla markkinoilla.

Insinööritoimisto Lara Oy on vuonna 1987 perustettu rakennuttamis- ja laskentapalveluihin erikoistunut yritys. Yritys aloitti toimintansa määrälaskennan parissa. Liiketoimintakaupan jälkeen Lara keskittyy ydinosaamisalueeseensa rakennuttamiskonsultointiin. Lara Oy:n määrälaskentaosaston työntekijät siirtyvät Areite Oy:n vahvuuteen vanhoina työntekijöinä. Nyt toteutuneen liiketoimintakaupan jälkeen Areitella on seitsemän määrälaskentatoimistoa ympäri Suomen ja työllistää liiketoimintakaupan myötä 46 henkeä, joista 39 määrälaskijaa.

”Palaamme tämän liiketoimintakaupan myötä Pirkanmaalle. Tampereen seutu on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuosina ja Areitella on paljon tarjottavaa tässä kasvussa. Laskentaresurssimme vahvistuvat entisestään, kun Lara Oy:n kokeneet määrälaskijat liittyvät vahvuuteemme. Heillä on myös alueellista tuntemusta, jota voimme hyödyntää toiminnassamme.” Liiketoimintakaupasta kertoo Areite Oy:n toimitusjohtaja Pasi Saloranta.

Toivotamme uudet Areitelaiset lämpimästi tervetulleiksi!

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja
Pasi Saloranta
040 515 6547
pasi.saloranta@areite.fi

Liiketoimintokaupan lisäksi olemme vahvistaneet hallitustamme

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?