Takaisin ajankohtaista sivulle
Uutinen 2.2.2023

Sukupolvenvaihdos Areiten hallituksen johdossa – Raimo Tanskanen aloittaa hallituksen uutena jäsenenä

Areite Oy on nimittänyt yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi Antti Käyhtyn.

Sukupolvenvaihdos hallituksen johdossa

Yhtiön perustaja, pääomistaja ja hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Juha Käyhty jättää hallituksen puheenjohtajuuden siirtyessään sivuun yhtiön operatiivisesta toiminnasta.

”Hallituksen puheenjohtajan vaihtuminen on osa yhtiön luonnollista kehitystä. Areite on aina katsonut eteenpäin ja uskonut jatkuvaan kehitykseen. Uskon tämän jatkuvan tulevaisuudessakin.” Juha Käyhty kertoo.

”Kunnioitan yhtiön arvoja ja vuosien aikana luotua vakautta. Taataksemme asiakkaillemme jatkossakin laadukasta määrälaskentapalvelua, panostamme alan kehittämiseen. Tavoitteenamme on saavutetun aseman vahvistaminen.” Antti Käyhty kommentoi Areiten tulevaisuutta

Raimo Tanskanen hallituksen uudeksi jäseneksi

Areite Oy on kutsunut hallituksen uudeksi jäseneksi RI Raimo Tanskasen. Tanskasella on yli 30 vuoden kokemus määrälaskennasta Tocomanin ja FMC Laskentapalveluiden johtotehtävissä ja toimitusjohtajana. Hänellä on myös pitkä kokemus tietomallien hyödyntämisestä määrälaskennassa.

”Raimo Tanskasen kokemus määrälaskennasta ja sen kehittämisestä on vertaansa vailla. Hänellä on myös erityinen osaaminen tietomallipohjaisesta laskennasta. Tanskasen tulo Areiten hallitukseen vahvistaa osaamistamme ja auttaa viemään määrälaskentaa seuraavalle tasolle.” Juha Käyhty kertoo Tanskasen nimityksestä Areiten hallitukseen.

”Vuosienkin jälkeen minulla on edelleen halu kehittää alaa. Areite on maan johtava määrälaskentaa tarjoava yritys. Markkinajohtajan on näytettävä muille mallia. Tietomalleista laskeminen on alan tulevaisuus ja näin myös seuraava luonnollinen kehitysaskel. Minulla on pitkä kokemus tietomalleista ja uskon, että voin auttaa Areitea tämän askeleen ottamisessa ja käytäntöön viemisessä.” Tanskanen kommentoi paluutaan määrälaskennan pariin.

Maan johtava määrälaskenta-alan yritys

Areite Oy on rakennusalan määrälaskentaa tuottava yritys, joka on toiminut lähes 30 vuotta. Yhtiön toimitusjohtajana on vuodesta 2013 toiminut Pasi Saloranta, joka jatkaa hallituksen kolmantena jäsenenä. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa. Määrälaskentaa tuotetaan oman määrälaskentaohjelmiston avulla kuudessa toimistossa ympäri Suomea, 35 määrälaskijan voimin. Kokonaisuudessaan yritys työllistää 42 henkeä.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja                                        
Pasi Saloranta                                        
040 515 6547                                          
pasi.saloranta@areite.fi    

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?