Takaisin ajankohtaista sivulle
Uutinen 23.11.2023

Määrälaskijaksi Tampereelle

Etsimme Tampereelle uusia työkavereita, määrälaskijoita, rakennusalan monipuolisiin laskentatehtäviin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sen kuuluisan näköalanpaikan rakennusalalla, mutta nyt ei ole kyse vain sanahelinästä. Määrälaskijamme näkevät missä, miten ja minkälaista rakennetaan, kuten myös alan kehityksen suunnitelmista alkaen. Määrälaskijoidemme työ pitää sisällään monipuolisia laskentatehtäviä niin uudisrakentamisen kuin peruskorjaushankkeiden parissa. Teemme lähtötason mukaisen perehdytyssuunnitelman, jonka mukaisesti koulutamme uuden työntekijän osaksi osaavaa joukkoamme.

Tulevaisuudessa määrälaskijan tehtävistä on mahdollisuus edetä myös esihenkilötehtäviin.

Mitä etsimme?

Hyvä määrälaskija on tarkka, huolellinen ja yksityiskohdat huomioiva, mutta omaa myös kyvyn nähdä laajoja kokonaisuuksia. Etsimämme määrälaskija voi olla rakennusalan uran alussa oleva tuore tekijä tai jo kokenut konkari. Arvostamme kumpaakin, tuoretta näkemystä ja vuosien tuomaa kokemusta. Kokemus kustannuslaskennasta katsotaan eduksi ja on myös hyvä lisä määrälaskijan tehtävässä.

Työtehtävissä onnistuminen edellyttää:

  • reipasta, vastuuntuntoista ja eteenpäin katsovaa asennetta, halua oppia uutta
  • rakennusalan teknistä koulutusta (RI, RKM, DI)
  • kiinnostusta sähköiseen määrälaskentaan (cad)
  • sujuvaa suomen kielen taitoa

Missä töitä on tarjolla?

Tällä kertaa etsimme määrälaskijoita erityisesti uudelle toimistollemme Tampereelle. Toimistomme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä Hämeenkadulla. Työskentelemme pääsääntöisesti toimistolla, mutta perehdytyksen jälkeen osittainen etätyö on mahdollista.

Muut toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä ja Helsingissä.

Areite Oy työnantajana

Areite on määrälaskenta-alan edelläkävijä ja markkinajohtaja. Olemme kehittäneet alaa viimeiset 30 vuotta ja kehitystyö jatkuu, nyt ja tulevaisuudessa. Tällä hetkellä kehitämme määrälaskentaa tietomalleista. Visus-ohjelmamme näyttää jo suunnitelmista mistä määrät on laskettu, tulevaisuudessa määrät tulevat näkymään tietomalleissa.

Olemme panostaneet kattavaan ja suunnitelmalliseen perehdytykseen, laskentaohjelmistomme on alan edistyksellisin ja työvälineet aina ajanmukaiset. Areitelaisilla on mahdollisuus muun muassa työsuhdepyöräetuun, hyvinvointipalveluihin ja kulttuuri- ja liikuntaetuihin.

Hakeminen ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Saloranta 040 515 6547

Hakemukset 29.12.2023 mennessä pasi.saloranta@areite.fi

Haluatko nähdä mistä määrät on laskettu?